Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sportska oprema

Tisak na sportsku opremu

Tisak na sportsku opremu i dresove ja tip proizvodnje gdje se posebno ponosimo zato što je ovaj tip opreme zbog svoje karakteristične namijene čestim pranjima u perilici i kasnije sušilici, a kvaliteta i postojanost našeg otiska i sadržaja koji se na dresovima nalazi je konstantna tijekom čitave eksplantacije dresa.

Kvaliteti sportske opreme i tiska najbolje ide u prilog suradnja s mnogim nogometnim, rukometnim i košarkaškim klubovima na području cijele Republike Hrvatske.

Tisak je moguć na sve vrste sportske opreme od dresova, rukavica, ručnika, torbi, lopti i ostale sportske opreme. Ako vaš klub još nema svoje dresove pravo je vrijeme da nas nazovete ili pošaljete mail te dogovorite sastanak i opremite svoj nogometni tim novim prepoznatljivim dresovima.

Pošaljite upit
Ime i prezime *
Molimo Vas upišite ime i prezime

E-mail adresa *
Molimo Vas upišite Vašu e-mail adresu

Telefon
Invalid Input

Poruka *
Molimo Vas upišite poruku

Molimo Vas potvrdite da niste robot

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Povećanje konkurentnosti poduzeća Fertis centar d.o.o. kroz ulaganje u novu tehnologiju tiskanja.

U skladu s novom europskom regulativom, print-centar.net je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija