Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Majice za maturante

Majice za maturante

Mnogi učenici i njihovi razredi tradicionalno kraj školske godine obilježavaju s majicama koje na sebi imaju otisnute šaljive poruke ili ilustracije. Ako je i vaš razred u potrazi za jedinstvenim porukama, grafičkim rješenjima obratite nam se jer u našoj ponudi pronaći ćete bogatu ponudu boja i modela majica, na koje ćemo otisnuti kvalitetan i dugotrajan otisak, a sve to uz povoljnu cijenu kako bi uspomene na taj dan bile lijepe i ugodne.

Što nudimo?

Kvalitetne T-shirt majice. U izboru imamo obične kratke majice (150 g/m2 - 160g/m2) i polo majice (170 g/m2). Majice možete izabrati u svim bojama koje se nalaze u katalogu "Majice za maturante".

Nemamo dizajn ali znamo što hoćemo?

Suglasni ste oko natpisa i ilustracije na majici za norijadu, javio se problem kako to dizajnirati da izgleda lijepo. Ne brinite u dogovoru s našim djelatnicima ćemo vam prijedlog po vašim željama i poslati ga na mail kako bih ga mogli pokazati. Kad se dogovorite da je To to što želite javite nam i krećemo s izradom.

Cijena

Cijena majica za maturante ovisi o odabranoj boji i modelu majice, boji tiska te broju pozicija na koje se tiska natpis, pošaljite nam što ste smislili kako bi Vam dali ponudu za tisak.

Katalog majica za maturante

Pošaljite upit
Ime i prezime *
Molimo Vas upišite ime i prezime

E-mail adresa *
Molimo Vas upišite Vašu e-mail adresu

Telefon
Invalid Input

Poruka *
Molimo Vas upišite poruku

Priložite datoteku
Invalid Input

Molimo Vas potvrdite da niste robot

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Povećanje konkurentnosti poduzeća Fertis centar d.o.o. kroz ulaganje u novu tehnologiju tiskanja.

U skladu s novom europskom regulativom, print-centar.net je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija