Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Hoody / duksa

Tisak na hoodi ili duksicu

Svima dobro poznata majica s kapuljačom poznata još pod nazivom duksica ili hoody/hoodi izuzetno su kvalitetne majice velike gustoće materijala i iznimno su tople, idealne za proljeće, jesen i zimu. Duksice su unisex tako da će dobro stajati i curama kao i dečkima. Veličine samih majica su standarde te ne odskaču od uobičajenih konfekcijskih brojeva koji se upotrebljavaju u EU. U ponudi imamo nekoliko boja samih majica tako da je izbor na vama koju boji i veličinu želite.

Tisak na duksicu je identičan kao i tisak na bilo koju drugu vrstu tkanine, a sam otisak je izdržljiviji jer se boja i sam materijal bolje prima za tkaninu nego kod drugih vrsta majica.

Za izradu majice s kapuljačom potrebno je dostaviti željenu sliku ili grafiku koju će krasiti prsa ili leđa. A sve ostalo je na nama. Ako se odlučite za tekst a niste u mogućnosti složiti pripremu javite se našim djelatnicima koji će za vas odraditi sve potrebne radnje dok vi odaberete sebi najdražu boju majice.

Tisak na hoodi ili duksice

Napomena:

U našem dućanu moguće je odmah izabrati osnovne boje hoody/duksica, a za sve ostale boje potrebno je prethodna narudžba. Kako bih vam olakšali izbor boja u nastavku pogledajte modele i boje u kojima su sve hoody/duksice dostupne. Narudžbu istih možete izvršiti Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili dolaskom u našu poslovnicu.

Pošaljite upit
Ime i prezime *
Molimo Vas upišite ime i prezime

E-mail adresa *
Molimo Vas upišite Vašu e-mail adresu

Telefon
Invalid Input

Poruka *
Molimo Vas upišite poruku

Molimo Vas potvrdite da niste robot

Osnovne boje:

  • crvena
  • crna
  • Zagrebačko plava (royal)
  • bijela
  • siva

Katalozi hoody / duksica

Galerija

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Povećanje konkurentnosti poduzeća Fertis centar d.o.o. kroz ulaganje u novu tehnologiju tiskanja.

U skladu s novom europskom regulativom, print-centar.net je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija