Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upaljači i pisaći probor

Upaljači i pisaći probor

Upaljači

Kako su upaljači danas nezaobilazan predmet svakog stola u uredu, kafiću ili radnom stolu idealna je prilika da baš upaljač bude marketinški predmet za reklamiranje. Uz malo kreativnosti i truda napravite upaljač koji će svi vaši prijatelji i kupci rado koristiti u svakodnevnom životu.

Idealna prigoda da svoj lokal ili restoran promovirate putem upaljača jer tim potezom ćete pokazati da vam je gost na prvom mjestu.

Vrsta tiska

Na reklamne artikle moguće je tiskati u više tehnika tiska, ovisno o modelu izabranog predmeta, logotipu koji se tiska i nakladi. Tisak je moguće vršiti u nekoliko varijanti: sitotisak, tampon tiska ili UV tiska. O načinu tiska ovisi prvenstveno količina i složenost sadržaja koji se želi otisnuti.

Tisak na kemijske olovke

Kemijske olovke, suhe olovke, tehničke i obične olovke idealan su način za uspješnu promociju vaše tvrtke i idealan poslovni poklon vašim klijentima i kupcima. Tisak logotipa na kemijske olovke i poklanjanje olovke svojim korisnicima ili poslovnim partnerima jasan je znak da vam je stalo i da brinete za odnos koji imate i želja za dugotrajnom suradnjom i jačanjem svojeg poduzeća jer ga gradite na povjerenju i odanosti između vas i klijenata/kupaca.

Vrsta olovaka u ponudi

U našoj ponudi možete izabrati velik izbor raznih olovaka koje se razlikuju po izgledu, mehanizmu, boji, veličini. Također u ponudi imamo i kemijske olovke za specijalne prigode koje se poklanjaju u posebnim prigodama. Neke od vrsti koje možete naručiti su:

  • Plastične
  • Metalne
  • Ekološke i papirne
  • Ekskluzivne
  • USB
Pošaljite upit
Ime i prezime *
Molimo Vas upišite ime i prezime

E-mail adresa *
Molimo Vas upišite Vašu e-mail adresu

Telefon
Invalid Input

Poruka *
Molimo Vas upišite poruku

Molimo Vas potvrdite da niste robot

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Povećanje konkurentnosti poduzeća Fertis centar d.o.o. kroz ulaganje u novu tehnologiju tiskanja.

U skladu s novom europskom regulativom, print-centar.net je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija