Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stolne mape, albumi i kocke

Stolne mape

Stolne mape

Stolne mape spoj su od 52 lista i čvrste podloge, listovi su spojeni u cjelinu lijepljenjem s donje ili gornje strane zavisno o željama korisnika i pozicijama gdje se male koriste zbog lakšeg odvajanja listova. Same mape imaju mogućnost da budu s ili bez zaštitne zone za ruke (na zaštitnu zonu moguće je izvršiti dotisak prema želji naručitelja).

Formati u kojima se najčešće izrađuju stolne mape su B2 ili B3, naravno ako je potrebno moguće je naručiti i druge formate/dimenzije stolnih mapa npr. A2 ili dr.

Nepisano pravilo nalaže da se listovi spajaju (lijepe) s gornje strane ako se koristi zaštitna zona za ruku, a ako se odlučite za varijantu bez zaštitne zone onda se spaja (lijepi) na dnu zbog krotkosti i stabilnosti samog papira da on bude otporan na otkidanja koja se mogu desiti ako su spojevi riješeni na drugi način.

Stolne kocke

Stolne kocke

Stolne kocke zanimljivo su rješenje za sve kojima je stolna mapa prevelika ili iz nekog razloga nepraktična. Kocke su zamišljena tako da su papiri dimenzija 90x90 mm povezani (lijepljeni) ili zasebni u zato predviđenoj kutijici iz koje se lako mogu vaditi i na zapisivati kratke zabilješke.

Pošaljite upit
Ime i prezime *
Molimo Vas upišite ime i prezime

E-mail adresa *
Molimo Vas upišite Vašu e-mail adresu

Telefon
Invalid Input

Poruka *
Molimo Vas upišite poruku

Molimo Vas potvrdite da niste robot

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Povećanje konkurentnosti poduzeća Fertis centar d.o.o. kroz ulaganje u novu tehnologiju tiskanja.

U skladu s novom europskom regulativom, print-centar.net je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija