Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Spiralni i tvrdi uvez

Spiralni uvez

Želite svoje skripte, recepte ili neke druge dokumente dovesti u red, da su uredno posloženi i da se više ne gube?

Donesite ih kod nas da ih složimo i spiralno uvežemo. Prije negoli ćemo izvršiti uvez papire ćemo posložiti i na zadnju stranu postaviti kartonsku koricu dok će prednja strana biti zaštićena prozirnom folijom kako bi se vidio sadržaj koji je na papiru. Također sve stranice ćemo na stroju za uvez prethodno probušiti kako bi spiralni uvez imao adekvatnu pripremu i kako ne bih dolazilo do trganja stranica kada ćete ih listati.

Ako vam spiralni uvez nije dovoljno dobar u ponudi imamo i tvrdi uvez koji je daleko kvalitetnija varijanta za vaše dokumente i koji će pretvoriti hrpu papira u urednu i izuzetno kvalitetnu knjigu koja će svojim vizualnim izgledom moći stajati na polici s ostalim knjigama.

Pošaljite upit
Ime i prezime *
Molimo Vas upišite ime i prezime

E-mail adresa *
Molimo Vas upišite Vašu e-mail adresu

Telefon
Invalid Input

Poruka *
Molimo Vas upišite poruku

Molimo Vas potvrdite da niste robot

Cijene:

opiscijena
spiralni uvez 6-10 mm
8,00 kn/kom
spiralni uvez 10-16 mm
10,00 kn/kom
spiralni uvez 22-50 mm
12,00 kn/kom
tvrdi uvez 1 kom
100,00 kn/kom
tvrdi uvez 2-3 kom
80,00 kn/kom
tvrdi uvez 4-6 kom
70,00 kn/kom

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Povećanje konkurentnosti poduzeća Fertis centar d.o.o. kroz ulaganje u novu tehnologiju tiskanja.

U skladu s novom europskom regulativom, print-centar.net je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija