Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Personalizirani kalendari

Personalizirani kalendari

Provedite svih 12 mjeseci uz 13 predivnih slika na kalendaru

Napravite foto kalendar za sebe, svoju obitelj ili kao originalni poklon kojim ćete iznenaditi Vaše prijatelje!

Personalizirani kalendari danas su predmet razgovora mnogih majki i očeva na poslu. Pitate se zašto? Mnogi u svojoj radnoj okolini na zidu imaju kalendar s fotografijama svojih najmlađih ili fotografije s putovanja, a pritom je svakog mjeseca nova fotografija na zidu. Izradite svoj kalendar koji će krasiti zid vašeg ureda, stana ili ćete ga pokloniti djedovima i bakama kao podsjetnik na unuke.

Foto kalendari su divno iznenađenje!

Svi vaši bitni događaji i osobe mogu se naći na vašem personaliziranom kalendaru i svaki trenutak može biti postavljen na određena fotografija za pojedini mjesec, tako da se na kalendaru mogu naći i osobe koje taj mjesec npr. Imaju rođendan ili su značajne za neki događaj.

Značajke:

  • dizajnirajte fotokalendar s vašim fotografijama
  • veličina 30x40 cm, 13 stranica
  • spirala

Napomena:

Foto poklone kao što je foto puzzle možete naručiti slanjem svih potrebnih materijala na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili dogovoriti dolaskom u poslovnicu. Po završetku izrade isti biti poslan na adresu Vašeg poduzeća ili Vašu kućnu adresu. Također foto poklon je moguće preuzeti i u našoj poslovnici Print centra na Trgu Stjepana Radića 9.

Cijena:

110,00

kn/kom

70,00

kn/svaki sljedeći
Pošaljite upit
Ime i prezime *
Molimo Vas upišite ime i prezime

E-mail adresa *
Molimo Vas upišite Vašu e-mail adresu

Telefon
Invalid Input

Poruka *
Molimo Vas upišite poruku

Priložite datoteku
Invalid Input

Molimo Vas potvrdite da niste robot

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Povećanje konkurentnosti poduzeća Fertis centar d.o.o. kroz ulaganje u novu tehnologiju tiskanja.

U skladu s novom europskom regulativom, print-centar.net je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija