Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Posjetnice / vizitke

Vizitke

Posjetnice/vizitke naziv je za male personalizirane kartice standardiziranog formata. Svoju primjenu pronašle su u poslovnome svijetu gdje se najbitnije informacije prenose na iznimno lak način kroz malene i kreativno otisnute kartice na kojima se nalaze podaci o tvrtki ili individualne osobne informacije. Na samim posjetnicama tj. vizitkama u pravilu se sadrže ime, prezime, kontakt podatke kao što su adresa, telefon, mobitel, e-mail, web adresa te logotip tvrtke. Po želji je moguće dodati i qr cod koji omogućava da kroz malu oznaku prenesemo veliku količinu informacija na mobilni uređaj.

Formati i tisak posjetnica/vizitki:

Standardni format posjetnica su 90x50 mm i 85x55 mm, ako korisnik zatraži vizitke u drugoj dimenziji iste se mogu otisnuti bez ikakvih problema, posjetnice/vizitke mogu biti jednostrane ili obostrane.

Vrsta papira:

Papir na kojem se tiskaju posjetnice/vizitke je 300 g/m2 offsetni papir, a moguć je tisak i na Kunstdruck 350 g/m2.

Dodatne mogućnosti:

Ako želite da vaša posjetnica bude još kvalitetnija i zaštićena od prljanja i još tvrđa iste je moguće plastificirati (laminirati).
Plastificiranje posjetnica tj. vizitki može biti u sjajnoj ili mat varijanti te rezanje kuteva ili njihovo zaobljenje.

Pošaljite upit
Ime i prezime *
Molimo Vas upišite ime i prezime

E-mail adresa *
Molimo Vas upišite Vašu e-mail adresu

Telefon
Invalid Input

Poruka *
Molimo Vas upišite poruku

Molimo Vas potvrdite da niste robot

NAPOMENA:

Ako ne posjedujete gotovu grafičku pripremu posjetnice, mi Vam je možemo izraditi, što se naplaćuje 100,00 kn + PDV jednokratno.
Od Vas ćemo zatražiti da nam pošaljete podatke, s kratkim opisom posjetnice kakvu želite, a mi ćemo Vam izraditi probni uzorak koji ćete prije tiska autorizirati nakon što Vam je pošaljemo putem maila.

*Minimalna količina za narudžbu je 100 komada i više različitih imena/priprema se ne zbrajaju u zajedničku količinu.

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Povećanje konkurentnosti poduzeća Fertis centar d.o.o. kroz ulaganje u novu tehnologiju tiskanja.

U skladu s novom europskom regulativom, print-centar.net je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija