Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ostali digitalni tisak

Roll up

Bavite se poslom koji od Vas i vaše firme zahtijeva mnogo prezentacija i izlaganja vašeg proizvoda pred svojim klijentima ili na sajmovima? Ako ste se pronašli u nekim segmentima ovog pitanja za vas je onda idealno rješenje roll up ili takozvani pingvin koji će Vas pratiti na svim vašim događanjima i poslati svim sudionicima jasnu i zanimljivu poruku o vama i Vašem proizvodu.

Roll up je iznimno jednostavno i praktično rješenje koje se u trenu može postaviti, premjestiti ili spremiti i ponijeti ga na drugu lokaciju jer posjeduje mehanizam opruga koji u svojem kućištu namata sadržaj s plakata čuva ga da se ne ošteti tijekom transporta.

Formati u ponudi:

  • 85 x 200 cm
  • 100 x 200 cm

Pakiranje:

  • banner
  • stalak
  • platnena futrola s ručkom
Pošaljite upit
Ime i prezime *
Molimo Vas upišite ime i prezime

E-mail adresa *
Molimo Vas upišite Vašu e-mail adresu

Telefon
Invalid Input

Poruka *
Molimo Vas upišite poruku

Molimo Vas potvrdite da niste robot

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Povećanje konkurentnosti poduzeća Fertis centar d.o.o. kroz ulaganje u novu tehnologiju tiskanja.

U skladu s novom europskom regulativom, print-centar.net je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija