Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Naljepnice

3D naljepnice

Podjela naljepnica:

  • naljepnica digitalni tisak
  • kompjutorski izrezane naljepnice
  • prozorska grafika
  • etikete

Naljepnica - digitalni tisak

Uz ovaj proizvod gotova svaka površina može postati reklama. Dobro dizajnirana naljepnica plijenit će pogled svakog potrošača. Mogu se aplicirati na pod, staklo, lim, plexiglass, forex, lexan i slične površine.

Ako posjedujete površinu koja nije pravilnog oblika naljepnice se mogu obrezivati po konturama i prema potrebi laminirati u sjajnoj ili mat izvedbi.

Pošaljite upit
Ime i prezime *
Molimo Vas upišite ime i prezime

E-mail adresa *
Molimo Vas upišite Vašu e-mail adresu

Telefon
Invalid Input

Poruka *
Molimo Vas upišite poruku

Molimo Vas potvrdite da niste robot

Etikete

Zbog svoje raširenosti i jednostavne implementacije etikete su postale nezaobilazno sredstvo obilježavanja raznih proizvoda za široku potrošnju. Tako iste možemo pronaći na raznim bocama, staklenkama, proizvodima za njegu, igračkama i dr.

Tisak etiketa je moguće izvršiti na papir ili na foliju u jednoj ili više boja. Nakon ispisa iste izrezujemo kako bih se lakše moglo rukovati s etiketama i odljepljivati same oblike s folije na kojoj se nalaze.

Kompjuterski izrezane naljepnice

Poslovni objekti i vozila obvezni su imati istaknute podatke o radnom vremenu i nazivu poduzeća, a kako bi taj uvijte bio zadovoljen najjednostavnije ih je izrezati iz jednobojnih samoljepivih PVC folija s permanentnim ljepilom.

Postava takvih naljepnica na staklo ili neku drugu površinu je izuzetno jednostavna i brza, prethodno je potrebno samo očistiti površinu na koju želimo nanijeti naljepnicu.

Prozorska grafika

Prozorska grafika je naljepnica rupičaste strukture koja je jednostrano vidljiva i ima dvije funkcije, reklamnu te zaštitnu - propusnost, odnosno vidljivost je jednosmjerna. Lijepi se na razne staklene površine.

Pošaljite upit
Ime i prezime *
Molimo Vas upišite ime i prezime

E-mail adresa *
Molimo Vas upišite Vašu e-mail adresu

Telefon
Invalid Input

Poruka *
Molimo Vas upišite poruku

Molimo Vas potvrdite da niste robot

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Povećanje konkurentnosti poduzeća Fertis centar d.o.o. kroz ulaganje u novu tehnologiju tiskanja.

U skladu s novom europskom regulativom, print-centar.net je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija