Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Letci, brošure i katalozi

Letci, brošure i katalozi

Letci

Izuzetno jeftino rješenje da svoje nove proizvode, događanje ili uslugu otisnete i podijelite svojim korisnicima kako bi ostvarili zadani cilj. Otisnite letak jednostrano ili obostrano zavisno o potrebama i prenesite poruku vašim korisnicima. Svi letci će biti izrađeni na papiru koji je od 135 - 150 g/m2 zavisno o željama naručitelja.

Formati letaka:

  • Letak A6 - 148x105 mm (1/4 od formata A4)
  • Letak A5 - 148x210 mm (1/2 od formata A4)
  • Letak A4 - 297x210 mm
  • Letak American DL - 100x210 mm (1/3 od formata A4)
  • Letak A4 - American (Deplijan) - 297x210 mm
  • Standardni A4 format, savijen 2x na format 10x21 cm

Brošure i katalozi

Brošure i katalozi se mogu izrađivati u nebrojeno varijacija formata i materijala. Zbog činjenice da se izrađuju u obimu od 4 pa do 32 i više stranica, zahvalni su za detaljne ili luksuzne prezentacije usluga i proizvoda.

Najčešće potrebu za brošurama i katalozima dolazi od tvrtke, obrta, agencije ili ugostiteljski objekti. Format, obim tj broj stranica i vrsta papira, tiska i uveza ovisi o budžetu, količini i vrsti informacija koje se žele prezentirati te dojmu koji želimo ostaviti. Potrebno je naglasiti da uz izuzetno profesionalno odraženu brošuru i katalog korisnici stvaraju prvu sliku o proizvodu kojeg prikazujemo te je taj prvi utisak iznimno bitan i valjda se potruditi da vam on osigura put do uspješne realizacije vašeg cilja.

Pošaljite upit
Ime i prezime *
Molimo Vas upišite ime i prezime

E-mail adresa *
Molimo Vas upišite Vašu e-mail adresu

Telefon
Invalid Input

Poruka *
Molimo Vas upišite poruku

Molimo Vas potvrdite da niste robot

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Povećanje konkurentnosti poduzeća Fertis centar d.o.o. kroz ulaganje u novu tehnologiju tiskanja.

U skladu s novom europskom regulativom, print-centar.net je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija