Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tisak velikih formata

Tisak velikih formata

Tisak velikih formata je tisak velikih promocija koje se najčešće upotrebljavaju za vanjske uvijete prikaza. Zbog svoje specifične karakteristike za ovu vrstu tiska ne postoje striktno definirane dimenzije niti formati koji se pred naručitelja postavljaju. Ako promocije koje se izrađuju izlaze iz konvencionalnih dimenzija pristupa se tisku u segmentima gdje se po završetku tiska iste spajaju u jednu cjelinu na samom mjestu postavljanja ili odmah u proizvodnji.

Također svi proizvodi mogu biti namijenjeni i za unutarnje oglašavanje ili reklamiranje ako za time postoji potreba. U tisak velikih formata ulazi veliki broj različitih promocija ili promotivnih sredstava koje se mogu podijelili u određene skupine.

Tisak se vrši na visoko kvalitetnim strojevima, odgovarajućim bojama i materijalima za vanjske ili unutarnje uvjete i potrebnog vijeka trajanja.

U mogućnosti smo Vam ponuditi vrhunsku kvalitetu ispisa velikih formata na širokom spektru materijala primjenjivih u svim mogućim prilikama i uvjetima, a koji će zadržati svoju postojanost neovisno o vremenskim prilikama u kojima se nađu i bit će UV postojani na izbljeđivanje od sunčevih zraka.

Materijali na koje je moguć ispis:

  • PVC folije
  • papiri (mat, satin, sjajni photo quality, blue back)
  • cerade
  • polly banner
  • mesh
  • umjetnička platna
  • naljepnice

Dimenzije ispisa

  • do 1,37 metara širine
  • do 18 metara dužine
Pošaljite upit
Ime i prezime *
Molimo Vas upišite ime i prezime

E-mail adresa *
Molimo Vas upišite Vašu e-mail adresu

Telefon
Invalid Input

Poruka *
Molimo Vas upišite poruku

Molimo Vas potvrdite da niste robot

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Povećanje konkurentnosti poduzeća Fertis centar d.o.o. kroz ulaganje u novu tehnologiju tiskanja.

U skladu s novom europskom regulativom, print-centar.net je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija