Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Slijepi tisak - foliotisak na rokovnike

Slijepi tisak - foliotisak na rokovnike

Slijepi tisak ili blindruck tisak je tehnika tisak koja odiše elegancijom, profinjenošću i čistom ekskluzivnošću. Za izradu ove vrste tiska se koriste kliše-i putem kojih se na papiru, korici rokovnika naprave udubljenja ili izbočenja koji za posljedicu ima reljefni uzorak samog otiska. O vrsti i debljini samog papira ovisi koliko jako udubljenje ili izbočenje može biti. Materijali mogu biti različitih karakteristika, s ili bez strukture, s ili bez premaza. Također, da bi dojam elegancije i ekskluzivnosti bio potpun bitna je i boja materijala te se uvijek usklađuje s grafičkim vizualom.

Ako se koristi deblji i mekši materijal za tisak to je i slijepi tisak jače izražen. Najefektniji rezultati postižu se u kombinaciji slijepi tisak i folio tisak (zlatna ili srebrna folia). Koji se najčešće koriste za apliciranje loga na rokovnike.

Cijenu slijepog ili blindruck tiska određuju:

  • dimenzija
  • tisak
  • naklada
Pošaljite upit
Ime i prezime *
Molimo Vas upišite ime i prezime

E-mail adresa *
Molimo Vas upišite Vašu e-mail adresu

Telefon
Invalid Input

Poruka *
Molimo Vas upišite poruku

Molimo Vas potvrdite da niste robot

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Povećanje konkurentnosti poduzeća Fertis centar d.o.o. kroz ulaganje u novu tehnologiju tiskanja.

U skladu s novom europskom regulativom, print-centar.net je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija