Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sitotisak

Sitotisak

Sitotisak je najstarija tehnika tiska koja se koristi za tisak na razne materijale kao npr. tisak na tekstil, tisak na drvo, tisak na metal, tisak na PVC podloge, tisak na keramiku, tisak na gumu, tisak na papir ili različite promotivne artikle.

Danas su u uporabi jednobojni ili višebojni strojevi za sitotisak. Sitotisak se može raditi na ravnim površinama, te raznim vrstama materijala. Općenito sitotisak ima široku primjenu, posebno kod gotovih reklamnih ili tiskanih proizvoda.

Sitotisak je nezamjenjiva tehnika tiska na tekstilne predmete, kako direktno na tekstil tako indirektno na transfer papir s kojega se poslije otisak termo prešama prenosi na tekstil pod utjecajem visoke temperature. Ovisno o vrsti materijala na koji se tiska primjenjuje se i adekvatna vrsta boja.

Sitotisak odlikuje iznimno dugi vijek trajanja otiska u svim uvjetima korištenja i velika pokrivnost, tako da kvalitetno izveden tisak u sitotisku ima višegodišnju upotrebu bez oštećenja. Često se koristi na mjestima gdje se zadržava masnoća, vlaga ili zahtjevni temperaturni ili klimatski uvjeti, jer je otisak postojan (strojevi, pogoni, kamioni, proizvodnje, vozila, eklektični dijelovi, brodovi, avioni i dr.).

Cijenu proizvoda izrađenog ili otisnutog u sitotisku određuje: vrsta materijala, količina boja, pozicije tiska, količina, pakiranje i rok izrade.

Pošaljite upit
Ime i prezime *
Molimo Vas upišite ime i prezime

E-mail adresa *
Molimo Vas upišite Vašu e-mail adresu

Telefon
Invalid Input

Poruka *
Molimo Vas upišite poruku

Molimo Vas potvrdite da niste robot

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Povećanje konkurentnosti poduzeća Fertis centar d.o.o. kroz ulaganje u novu tehnologiju tiskanja.

U skladu s novom europskom regulativom, print-centar.net je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija