Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

O nama

Print Centar | Tiskara Fertis d.o.o.

Tiskara Fertis je tvrtka s tradicijom od 2002. godine. Sve je započelo kao „Grafički obrt Fertis" u malome prostoru smještenom u Velikoj Gorici. Proširenje posla i osiguravanje boljih uvjeta za rad 2016. godine preselili smo se u novi i znatno moderniziraniji poslovni prostor koji je udaljen svega 4 km od Velike Gorice, a nalazi se u mjestu Vukovina na staroj cesti za Sisak. Preseljenjem u novi poslovni prostor započinje i novo poglavlje u našem poslovanju gdje iz „Grafičkog obrta Fertis" prelazimo u "Fertis centar d.o.o.".

Fertis centar d.o.o. puža iznimno široki spektar grafičkih usluga. Dugogodišnjim predanim radom i odricanjem te stalnim ulaganjem u obrazovanje naših zaposlenika i njihovom edukacijom te ulaganjem u najmodernije strojeve spremni smo realizirati velik broj usluga koje pred nas postavljaju naši korisnici.

Naše ulaganje u opremu i strojeve dovelo nas je u sam vrh tiskarske proizvodnje u Republici Hrvatskoj. Kako bi izvršili sve složenije i naprednije grafičke zahtjeve koji se pred nas postavljaju.

Raspolažemo sa strojevima za:

  • offsetni
  • digitalni
  • tampon
  • sito
  • zlato tisak

Analizom tržišta 2016. godine na području grada Velike Gorice otvaramo maloprodajnu trgovinu pod imenom „Print centar", a sve kako bi bili bliže našim kupcima. Sama trgovina nalazi se u samom srcu grada Velike Gorice na adresi Trg Stjepana Radića 9, Galženica.

Uvidjevši potrebu za ozbiljnim i kvalitetnim print centrom u samoj Velikoj Gorici otvaranjem maloprodajnog dućana „Print centara" postavljen je cilj da uz sve redovne usluge koje obavljamo u tiskari pružamo i usluge tiska na majice i ostali tekstil već od jednog komada, fotokopiranje, spiralni i tvrdi uveza, foto pokloni (šalice, puzzle...).

Kako bih se uvjerili u našu priči i cilj koji smo pred sebe postavili očekujemo vas u našem „Print centru" da obavimo i uspješno realiziramo sve zadatke koje će te pred nas postaviti.

Pošaljite upit
Ime i prezime *
Molimo Vas upišite ime i prezime

E-mail adresa *
Molimo Vas upišite Vašu e-mail adresu

Telefon
Invalid Input

Poruka *
Molimo Vas upišite poruku

Molimo Vas potvrdite da niste robot

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Povećanje konkurentnosti poduzeća Fertis centar d.o.o. kroz ulaganje u novu tehnologiju tiskanja.

U skladu s novom europskom regulativom, print-centar.net je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija