Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

EU projekt

Naziv projekta: Povećanje konkurentnosti poduzeća Fertis centar .d.o.o. kroz ulaganje u novu tehnologiju tiskanja

Kratki opis projekta: Dana 12.10.2017. poduzeće Fertis centar d.o.o. potpisalo je s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta te Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta pod nazivom „Povećanje konkurentnosti poduzeća Fertis centar .d.o.o. kroz ulaganje u novu tehnologiju tiskanja“, referentna oznaka ugovora KK.03.2.1.06.0491. Provedba projekta sufinancirana je iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020.
Provedba ovog projekta omogućit će povećanje prihoda od prodaje kroz proizvodnju novih vrsta proizvoda uz provođenje marketinških aktivnosti te administrativnih aktivnosti projekta.

Ciljevi projekta: Ciljevi projekta su rast konkurentnosti poduzeća i povećanje broja zaposlenih kroz uvođenje nove tehnologije tiska u proizvodnju, zapošljavanje 2 nova djelatnika i provedbu marketinških aktivnosti.

Očekivani rezultati projekta:

  • Proizvodnja novih proizvoda (promotivnih majica, ručnika, jastučnica, kravata i sl.)
  • Uvođenje printanja i skeniranja velikog formata
  • Proširenje kapaciteta proizvodnje i povećanje učinkovitosti proizvodnje
  • Porast prihoda od prodaje i nova zapošljavanja
  •  Rast ponude i stalna dostupnost sadašnjim i potecijalnim kupcima

Ukupna vrijednost projekta: 449.618,41 HRK

EU sufinanciranje projekta: 300.000,00 Kn

Razdoblje provedbe projekta: 15. rujna 2017. – 15. ožujka 2019.

Kontakt osoba za više informacija: Meilita Ferjančić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel.: +385 1 6253 067

Više informacija na www.strukturnifondovi.hr, http://arhiva.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1276

Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost poduzeća Fertis centar d.o.o.

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Povećanje konkurentnosti poduzeća Fertis centar d.o.o. kroz ulaganje u novu tehnologiju tiskanja.

U skladu s novom europskom regulativom, print-centar.net je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija