Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Boje za sitotisak

Boje za sitotisak

Bavite se tiskom i potreban Vam je pouzdan i siguran partner vrhunskih boja za vaš posao? Fertis centar d.o.o. je u suradnji s najvećim turskim proizvođačem pomoćnih sredstava i boja za sitotisak - tisak na tekstil Feteksom sklopio partnerstvo u distribuciji i opskrbi svojih partnera vrhunskim proizvodima koji se neprestano razvija i unaprjeđuje od samih početaka pa do danas. Tradicija i razvoj tvrtke Feteks traje već 25. godina, a u svojoj ponudi imaju široku paletu proizvoda i usluga koje su vezane za tisak i popratne djelatnosti.

lnovacija i proizvodnja

Poslovna strategija kojom se vodi tvrtka Feteks izuzetno nam je bitna jer ona stremi izrazito inovativnom pristupu u industriji kako bi povećali vrijednost vaših proizvoda i vašim klijentima omogućili veću profitabilnost, istovremeno smanjujući troškove proizvodnje. U širokoj ponudi Feteksovih proizvoda pronaći ćete velik izbor boja, ljepila i pomoćnih sredstava za sitotisak.

Iznimno visoka kvaliteta

Svi proizvodi koje Fertis centar d.o.o. dobavlja svojim partnerima posjeduju brojne certifikate kako bi se jamčila njihova izvornost i ujednačena kvaliteta isporučenih artikala. Neki od certifikata koje posjeduju proizvodi su: OEKOTEX 100 te GOTS.

Dokumenti za preuzimanje

Pošaljite upit
Ime i prezime *
Molimo Vas upišite ime i prezime

E-mail adresa *
Molimo Vas upišite Vašu e-mail adresu

Telefon
Invalid Input

Poruka *
Molimo Vas upišite poruku

Molimo Vas potvrdite da niste robot

Izradu web stranice sufinancirala je Europska unija iz Fonda za regionalni razvoj.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Povećanje konkurentnosti poduzeća Fertis centar d.o.o. kroz ulaganje u novu tehnologiju tiskanja.

U skladu s novom europskom regulativom, print-centar.net je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija